۱۳۹۸ چهارشنبه ۳۰ بهمن
جلسه هماهنگي نظام ارجاع و نوبت دهي الكترونيكي كلينيك ويژه تخصصي وحدت ايرانشهر برگزار شد
جلسه هماهنگي اجراي برنامه نظام ارجاع و نوبت دهي الكترونيكي كلينيك ويژه تخصصي وحدت ايرانشهر با حضور، سرپرست معاونت درمان . مدير درمان ، روساي دو بيمارستان ايران و خاتم الانبياء ( ص) كه از اعضاي اصلي هيات مديره كلينيك وحدت هستند ، كارشناسان IT دانشگاه و كلينيك به منظور تاكيد بر اجراي به موقع برنامه و بررسي مشكلات، نيازها و چالش هاي اجرايي كلينيك تخصصي ويژه وحدت درمحل دفتر معاونت درمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي ايرانشهر : در اين جلسه  در مورد اجراي برنامه نظام ارجاع الكترونيك و نوبت دهي اينترنتي بحث وتبادل نظر شد.
دكتر جنگي زهي سرپرست معاونت درمان دانشگاه  در اين جلسه با اشاره به برنامه هاي وزارتي و دانشگاه براي نظام ارجاع الكترونيك گفت: اين آمادگي را داريم كه از تاريخ مقرر، اين برنامه را عملياتي كنيم.
سرپرست معاونت درمان اظهار داشت : سطح يك نظام ارجاع كه ارجاع از مراكز جامع سلامت روستايي است هم اينك در حال اجرا و ثبت است در بحث برنامه و جلسات آموزشي ويژه متخصصين كلينيك بزودي برگزار خواهد شد تا شاهد اجراي كامل نظام ارجاع الكترونيك باشيم.
در پايان بصورت ميداني بازديدي از بخش هاي مختلف كلينيك ويژه وحدت توسط سرپرست معاونت درمان . مدير درمان. اعضاء هيات مديره كلينيك و ساير مديران و كارشناسان ستادي صورت گرفت و مشكلات موجود بررسي و دستورات لازم جهت رفع مشكلات توسط سرپرست معاونت درمان صادر گرديد
تاریخ:
1398/07/23