1400/04/03
رفع موانع و ارتقاء کیفیت خدمات رسانی بیمارستان امام رضا(ع) دلگان در دستور کار معاونت درمان قرار گرفت
رفع موانع و ارتقا کیفیت خدمات رسانی بیمارستان امام رضا(ع) دلگان در دستور کار معاونت درمان قرار گرفت
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر دکتر معشوری ضمن بازدیدهای چندگانه از بیمارستان امام رضا(ع) دلگان شخصا پیگیر رفع موانع موجود بر سر راه این بیمارستان جهت خدمات دهی هرچه بهتر و دقیق تر شدند.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر صبح امروز بهمراه تیم نظارتی متشکل از مدیران معاونت درمان با حضور در بیمارستان امام رضا(ع) دلگان به بررسی اوضاع از نزدیک پرداخته و خواستار رفع مشکلات موجود در بیمارستان با قید فوریت شدند.

دکتر معشوری در حین این بازدید ضمن ابراز نگرانی از مشکلات آبرسانی به بیمارستان و عدم همکاری ارگان های دولتی در صدور مجوز بهره برداری بیمارستانی در جلسه ای با حضور امام جمعه ی محترم دلگان ، فرماندار و شهردار دلگان حاضر شده و خواستار همکاری ایشان در رفع موانع موجود شدند.

ایشان با اشاره به موقعیت ویژه و حساس شهرستان دلگان بجهت دوری از مراکز درمانی سایر شهرستان های همجوار بر این مهم تاکید نمودند که ارتقا کیفیت خدمات رسانی بیمارستان امام رضا(ع) بسیار ضروری و جزء نیازهای اساسی مردم منطقه میباشد.

در پایان مصوب گردید با مشارکت فرمانداری و شهرداری شهرستان دلگان مشکلات پروانه بهره برداری و همچنین آبرسانی به این بیمارستان هرچه زودتر مرتفع گردیده و دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر دغدغه ای غیر از وضع سلامت مردم منطقه نداشته باشد.