1400/04/03
آزمایشگاه اورژانس بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) ایرانشهر به دستگاه جدید اتوآنالیزور مجهز شد
آزمایشگاه اورژانس بیمارستان خاتم الانبیا(ص) ایرانشهر به دستگاه جدید اتوآنالیزور مجهز شد
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان و به نقل از سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر آزمایشگاه اورژانس بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) به دستگاه اتوآنالیزور مدل BT-1500 مجهز شد

دکتر معشوری دراینباره گفت : دستگاه اتوآنالیزور بیوشیمی مدل BT-1500 به علت احساس نیاز و جهت رفاه حال شهروندان عزیز ایرانشهری و خدمات دهی هرچه بهتر اورژانس بیمارستان خاتم الانبیا خریداری ، نصب و راه اندازی گردید .

وی افزود ، دستگاه اتوآنالیزور بیوشیمی B.T 1500 PLUS محصول شرکت [BioTe cnic] ایتالیا است که قابلیت انجام تست های بیوشیمی ، تا حدودی ایمنولوژی را دارا میباشد، سرعت دستگاه فوق 220 تست در ساعت می باشد.

از جمله خصوصیات دستگاه که باعث بدست آمدن نتایج بسیار دقیق می شود
سمپلینیک بسیار دقیق دستگاه که در حدود 0/01 است و باعث تکرار پذیری بهتر می شود و همچنین این دستگاه جهت تست هایی نظیر یوریک اسید ، آنزیم های کبدی ، کراتینین ، قند ، اوره کلسترول و... کاربرد بسیار زیادی دارد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی در آخر گفتند دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر تاکنون 14 عدد دستگاه اتوآنالیزور بیوشیمی از مدلهای مختلف BT را خریداری و راه اندازی کرده که این دستگاه پانزدهمین دستگاه از این مدل است ، با نصب این دستگاه ظرفیت پذیرش آزمایشگاه اورژانس بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) ایرانشهر تا سقف روزانه 200 بیمار افزایش پیدا کرد.

این دستگاه به مبلغ 6 میلیارد ریال از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر خریداری گردیده است