1400/04/07
بازدید معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر از ساختمان بیمارستان روزبه و تاکید بر آماده سازی هرچه سریعتر
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان سرپرست معاونت درمان به اتفاق رییس پشتیبانی دانشگاه ، سرپرست واحد فناوری دانشگاه و مدیر تعالی معاونت به بازدید از ساختمان بیمارستان روزبه پرداختند.

دکتر معشوری با سرکشی از تمامی بخش های بیمارستان روزبه از نزدیک وضعیت موجود ساختمان را بررسی کردند.

ایشان ضمن اشاره به نبود بیمارستان روانپزشکی در حوزه ی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر و احساس نیاز منطقه بر تجهیز و آماده سازی هرچه سریعتر بیمارستان روانپزشکی روزبه تاکید و دستورات لازم را در این زمینه ابلاغ نمودند.

بیمارستان روانپزشکی 104 تخت خوابی روزبه ایرانشهر در مراحل پایانی تجهیز و آماده سازی است که در آینده ی نزدیک شروع به خدمات دهی میکند.