1400/10/01
بازدید رییس اداره سلامت نوزادان وزارت بهداشت از بیمارستان های حوزه علوم پزشکی ایرانشهر
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان صبح امروز دکتر حیدرزاده ، رییس اداره سلامت نوزادان وزارت بهداشت به اتفاق مدیر درمان دانشگاه ، مدیر اداره پرستاری ، ریاست بیمارستان ایران و سایر کارشناسان ستادی از بخش های نوزادان و nicu این بیمارستان بازدید کردند.
دکتر حیدرزاده در طی این بازدید به بررسی وضعیت تجهیزات ، نیروی انسانی ، فرآیندهای مراقبتی ، چالش ها و راهکار ها پرداخته و در مورد تخصیص تجهیزات مورد نیاز بیمارستان نیز قول های مساعدی دادند.
در آخر دکتر حیدرزاده ضمن بررسی آمار 3 سال اخیر بیمارستان ایران ، پیشرفت این بیمارستان در زمینه کیفیت ارائه خدمات به نوزادان را مطلوب ارزیابی کرده و از پرسنل بیمارستان قدردانی نمودند.